Νέος διαγωνισμός picou picou από την σελίδα A book a day!


Στο A book a day αγαπάμε τις προσπάθειες νέων ανθρώπων με μεράκι να κάνουν κάτι διαφορετικό. Η συνεργασία μας με τα picou picou, λοιπόν, δεν θα μπορούσε να μας κάνει περισσότερο χαρούμενους! Μη μου πείτε ότι δεν γνωρίζετε τα picou picou! Τα μικρά, χαρούμενα, παιχνιδιάρικα πλασματάκια που μέσα από μία σειρά παιδαγωγικών εφαρμογών, βοηθάνε την εξάσκηση δεξιοτήτων της προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας!

Θα βρείτε τις εφαρμογές τους στο Google Play εδώ: shorturl.at/qCGY8 και το κανάλι τους στο YouTube με εκπαιδευτικά βίντεο εδώ: shorturl.at/quJQ1 .


Για να σας τα συστήσουμε, λοιπόν, κληρώνουμε δύο λαμπάδες (μία στο Facebook και μία στο Instagram) σε συνδυασμό χρωμάτων της επιλογής των νικητών, με τα τρισχαριτωμένα picou picou.

Εάν θέλετε να τα διεκδικήσετε, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
✔️Like στη φωτογραφία
✔️Like A book a day/ Ένα βιβλίο την ημέρα
✔️Like picou picou
✔️Tag σε 3 φίλους! Δέκτες πολλαπλές συμμετοχές.
✔️ Δημόσια κοινοποίηση του διαγωνισμού στο προφίλ σας.

Για την επιτυχημένη συμμετοχή είναι απαραίτητα όλα τα βήματα.

Για δηλώσεις συμμετοχής στο Instagram, ακολουθήστε με στο λογαριασμό @julie_vaio και δείτε τις λεπτομέρειες! Το instagram των picou picou είναι το @picoupicouin.

Ο διαγωνισμός λήγει στις 16/3/2020! Οι νικητές θα αναδειχθούν μέσω λογισμικού τυχαίας επιλογής και θα ανακοινωθούν την επόμενη ημέρα με σχόλιο στα ποστ του διαγωνισμού και προσωπικό μήνυμα.
_______________________
Μέσα από την εφαρμογή «Χρωματοπαιχνίδια με τα picou picou», τα παιδιά εξασκούν την λεπτή κινητικότητα, την λογική σκέψη αλλά κυρίως μαθαίνουν ιδιότητες και μίξεις χρωμάτων, διασκεδάζοντας. Με την εφαρμογή «Σπάσε τα μπαλόνια» τα παιδιά αξιολογούν τις γνώσεις τους στα χρώματα, καλούνται να πάρουν γρήγορες αποφάσεις αλλά και να εξασκήσουν τον οπτικό συντονισμό! Η τελευταία τους εφαρμογή «φλαπ φλαπ» δημιουργήθηκε με σκοπό να μπορούν όλοι, μικρά παιδιά αλλά και ..μεγάλα παιδιά να παίξουν! Με τέσσερα επίπεδα δυσκολίας, η εξάσκηση του οπτικού και κινητικού συντονισμού είναι… παιχνιδάκι!!!